Naslovnica

Kategorije

Register

Moj račun

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja

11 narucivanjeSvi proizvodi ponuđeni u našoj web trgovini mogu se naručiti putem web shop-a, putem telefona ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Narudžbe zaprimljene telefonom, telefaxom ili e-mailom obrađuju se radnim danima pon-pet 09-17 sati i subotom 08-13 sati. Narudžbe zaprimljene putem web shopa obrađuju se non-stop, od 00 do 24 sata, 365 dana u godini..


Nakon svake zaprimljene narudžbe (putem elektronskog obrasca web shop-a, ili na neki drugi način koji smo naveli), Kupcu će biti dostavljena ponuda s iskazanim rokom važenja, rokom i načinom isporuke, te uputom za plaćanje.

Naćin naručivanja:

* Odaberite željene proizvode iz naše ponude i dodajte ih u košaricu Provjerite sadržaj vaše košarice i kada ste unijeli sve proizvode u željenim količina i kliknite na Plaćanje.
* Odaberite želite li kupovati kao registrirani kupac ili kao gost.
* Unesite vaše podatke i adresu za plaćanje i dostavu.
* Pribilježite si podatke za plaćanje putem internet bankarstva ili plaćanje uplatnicom.
* Pritisnite Naruči kako bi poslali svoju narudžbu.
* Nakon primitka našeg emaila izvršite uplatu sa podacima koje ste dobili (ako ste pristupili plaćanju kao registrirani korisnik ove podatke možete vidjeti prijavom sa unijetim emailom i lozinkom).
* Krajnji rok za dostavu naručenih proizvoda je 14 dana.

Plačanje na žiro račun IBAN: HR 78 2340 0091 1605 0750 4 s pozivom na broj računa

PDV nije obračunat temeljem čl. 90. st. 2. Zakona o PDV-u. 

NARUDŽBA JE S OBAVEZOM PLAĆANJA