1. Isporuka se dostavlja na području cijele Republike Hrvatske putem logističke tvrtke s kojom imamo sklopljen ugovor. Rok za isporuku naručenih proizvoda je do 15 radnih dana. Dostava se obavlja radnim danom u periodu od 08:00 do 16:00 sati. Ako Prodavatelj ne uspije dostaviti robu u roku od 15 radnih dana Kupac ima pravo odustati od kupovine. Rok počinje od trenutka kada ePOLICA  zaprimi uplatu na žiro računu u PBZ d.d. IBAN : HR 83 2340 0091 1606 9268 4 . Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.
  2. Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć.
  3. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio te zatražiti zapisnik o reklamaciji, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Ako je roba  stigla u ispravnom stanju kao što se i šalje tek se onda potpiše prijevoznica za dostavu distributeru.
  4. Za dostavu se naplaćuje minimalna naknada za cijelu Republiku Hrvatsku. Trošak dostave obračunava se nakon dodavanja proizvoda u košaricu i odabirom adrese dostave, a sve prije narudžbe. Cijena ovisi o zoni dostave te težini i dimenzijama pošiljke.

Pratite nas na Facebooku