Naslovnica

Kategorije

Register

Moj račun

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja

onamaInternet Trgovina ePOLICA posluje na lokaciji Sisačko Moslavačke Županije. Naša misija i vizija je dugoročno zadovoljstvo kupaca, jamstvo kvalitete proizvoda, širok asortiman proizvoda, integritet i poštenje. Distriburati proizvode koji rezultiraju povjerenjem i vjernosti kupaca i potrošača . Ciljevi su nam biti pouzdan partner koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja - kupcima prvi izbor pri kupnji.

U tvrtki ePOLICA garantiramo niže cijene naših proizvoda ali i kvalitetne proizvode. Iz naše velike ponude izdvojili bismo asortiman : Veliki izbor elektronike,kućanskih aparata pa sve do video nadzora i alarmnih sustava. Dodatni pribor za centralno grijanje,sanitarija,vodovoda, sve za dom od A-Ž. Uvjerite se i Vi u našu kvalitetu uz povoljnu cijenu. Unaprijed Vam zahvaljujemo na posjeti našega web portala.

Kontakt:

ePOLICA, obrt za web trgovinu

OIB:31194431862
Banka: PBZ D.D
IBAN: HR7823400091160507504
Tel: 098/ 195 8284
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Telefonski upiti naruđbe podrška.
pon - pet: 09 – 17 h

E-mail upiti, narudžbe, podrška...
Svaki dan: 0-24 sata
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.